Am primit acum 10 minute un mail de la Banca Transilvania:
Incepand cu data de 16 – aprilie – 2008 serviciul Fastbanking de la Banca Transilvania va fi obligatoriu pentru toti clientii care poseda cardul maestro Banca Transilvania Direct.
Pentru incepe procesul de inregistrare la serviciul Fastbanking de la Banca Transilvania Click Aici .
Va multumim pentru intelegere
Toate drepturile rezervate Banca Transilvania 2006.
Ma vad nevoit sa ii dau dreptate domnului Vanghelie: nici sa furam nu stim! E cea mai slaba tentativa de phishing pe care am vazut-o in ultimul timp. Nici macar url-ul nu este ascuns bine: http://mail.ccdetroit.org/Banca%20Transilvania/index.htm. Nu ma zic nimic despre formatarea textului, exprimare. Site-ul e o copie la fel de proasta de altfel
Slab dom`le… slab!
p.s.: Le-am trimis celor de la BT mailul, desi nu cred ca au adresa fraud@… creata.
p.p.s.: Nu cred ca mai e nevoie sa va sugerez sa nu deschideti pagina, cu atat mai putin sa va divulgati datele personale!!!










La sfatul unui prieten am scos linkurile, ca sa nu se spuna ca incurajez phishingul (de proasta calitate)
)
Comment de Alex Nicolescu — 15 aprilie 2008 @ 1:13 pm