Din gradina Edenului descalecaram in apusa milenie


d5bb.jpg

Sunt o persoana profund religioasa, se numeste recidiva si am recidivat la religie dintr-un fapt banal, va explic imediat: daca e adevarat ca Dumnezeu ne-a daruit gradina Edenului si prin noi ma refer la urmasii lui Adam si ai Evei, dupa care dintr-un motiv arhi-cunoscut, „Nasul” a dat-o cotita si i-a expropriat abuziv pe cei doi, dupa ce in prealabil i-a lasat in curu gol, inseamna ca eu su probabil tu suntem mostenitorii legitimi ai gradinii Raiului. Si pentru ce i-a alungat pe „ai mei” de acolo? Ca sa dea respectivul teren in exploatare numitilor ingeri, sefilor de sectie, arhanghelii si acolitilor lor, serafimilor si heruvimilor.Okay. Care e smekeria.. simplu vreau sa mi se retrocedez pamantul. In calitate de urmas legitim al celor Doi sus-numiti, cer sa mi se restituie intreaga parcela de teren cu padurile, podgoriile, livezile, terenurile arabile si toate cladirile si structurile adiacente. Si ca sa fiu mai cu mot o sa pun copyright pe cererea de retrocedare si o inscriu la OSIM sau la ce dracu` mai trebuie inregistrata.

In nomine Patris et Filii ei Spiritus Sancti. Amen!

One thought on “Din gradina Edenului descalecaram in apusa milenie

  1. ba’ Alex…daca te duci la OSIM merg si eu….ca sa mor de nu devenim celebrii….GARANTAT o sa tinem cateva zile primele pagini ale ziarelor chiar si pe la radio o sa fim….o sa ne dea la Gherila (dobro’ si craio’) ….:)))
    Adevarat ca ar fi ceva…
    parca si vad titlu in Libertatea : ” Doi nebuni au cerut retrocedarea pamantului lasat mostenire de mr. Adam si ms. Eva” :)))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s