O voi cei care va suiti in masina, lasati bunul simt in parcare!


cd77.jpg

Impuscati-ma pentru ca va spun adevarul, dar tot il voi spune: fiecare dintre voi care aveti masina, fiecare dintre voi care aveti carnet si ati condus o masina in nebunia din Bucuresti, fiecare dintre voi care nu aveti carnet dar ati „imprumutat” masina lu` tati sau a prietenilor, ei bine, voi toti care va regasiti mai sus sunteti niste tarani. Basiti! Fiindca si cel mai finut dintre voi, odata ce a pus mana pe volan, uita ce inseamna „bun simt”, isi lasa la intrarea in masina toti cei 2-3-7 ani de-acasa!

Nu cred in abureli de genul „sunt prea multe masini”, „sunt drumurile proaste”, „semafoarele sunt aiurea”. Singurul adevar e ca „uite-l p`ala din dacie ce taran e!”; la fel de adevarat e si „uite-l pa bulangiu` din mercedes… conduce ca un cur!”

In Bucuresti nu soselele sunt problema, nici semafoarele nici podurile nici parcarile… problema sunt soferii… si o stim toti: si eu si tu si mama si Papa… numai ca eu in locul vostru mi-as recunoste vina, voi nu o faceti, preferati sa aruncati pisica moarta in ograda oricui altcuiva -primarie, guvern, Basescu, RENEL, Muzeul Peles, Dracula- a oricui numai sa nu recunoasteti adevarul: sinteti doar niste tarani cu patru roti!

Am zis!

3 thoughts on “O voi cei care va suiti in masina, lasati bunul simt in parcare!

  1. Cred ca depresiile tale isi spun cuvantul.. ‘Fratzioru’, problema taranilor la volan e cea mai mica prin Buc.. Gandeste-te ca sunt cam 3 mil de masini doar in Bucuresti plus o gramada care tranziteaza in fiecare zi..

  2. Pingback: De citit: Europa se termină la Nădlac « Gandul lui Alex

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s