Treceti batalioane romane Eufratul!


3050.jpg

Mister Ilici s-a prins acu` cativa ani ca turismu` de la noi e praf. Si pulbere. Si, vulpe batrana fiind, cu state vechi pe bancile scolii de manipulat natafleti muritori de foame, a gasit mijlocul cel mai sublim de a ne indestula nevoia de exotism si aventura Iata cum au grait el: „Mai draga domnule mocofan roman, iti dau Irakul, sa-l stapanesti si sa joci barbut cu americanu, polonezu, canadianu si papuasu! Ia-l si imblanzeste-l!”.

Miscarea este cunoscuta inca din preistoria noastra cand in lipsa de tari de cucerit, precum Dacia Felix, Moesia Minor, Thracia et de bele Galico, cezarii o puneau de lupte in arena… da-i mocofanului jocuri si paine si va fi fericit! Si fericit a fost!
In concluzie pe traseul Roma (300 B.C) – Moscova (<1989 A.D.) – Bucuresti (>1989 A.D.) nu s-a pierdut nimic, mai mult procedeul a fost imbunatati si rafinat. Sa ne bucuram dara!

Acum insa s-a trezit puradelul „in charge” ca poporu` are nevoie de liniste si trupele noastre victorioase ar trebui retrase in plina glorie si eventual ar trebui sa mai plantam cate un cutit in spatele aliatilor, pentru a ne pastra blazonul de tradatori pe care cu greu l-am castigat.

Ma gandesc acum ca daca tot suntem acolo am putea sa ne reprezentam mai bine interesele inzona… hai s-o punem de o axa strategica Bucharest-Baghdad, via Jerusalem si sa producem niste dolarei arabesti.

Din nefericire nu suntem destul de practici sa fructificam avantajele… in schimb profita soldatii aia care isi iau lefuri pe care in tara nu le-ar lua nici in zece ani. Si daca tot avem trupe in Iraq, propun sa invadam repejor si Iranul, cat suntem in forma! La lupta vajnici osteni, lupta si sarmale, munca si veselie si o razbim inca 5000 de ani!

Pax Dacica Populi!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s