Allah Akhbar!


 De la un discurs care indeamna la buna intelegere intre cultele si religiile lumii tinut de catre Papa Benedict al XVI-lea, s-a ajuns la o disputa internationala si inter-religioasa, asa cum aflam din Adevarul.

Islamul da inca odata dovada de intoleranta si, mai mult de atat, in ciuda repetatelor si numeroaselor scuze adresate din toate directiile, lumea musulmana (in special arabii musulmani) isi arata coltii catre civilizatiile de sorginte europeana si isi ascut armele pentru a razbuna in sange asa-zisele insulte ale capului Bisericii Catolice.

P.S.: d`aia prefer agnosticii – mai putine sanse de fanatism. 

5 thoughts on “Allah Akhbar!

  1. prin excelenta, Religia inseamna intoleranta.Nu e vorba doar de islam.Din punctul meu de vedere, crestinismul este mai rau.O religie care a dat nastere unor religii e o religie tampita.Exact cum e cazul cu ortodocsii, catolicii, protestantii, luteranii si cate mai exita..Zen-Budismul este „cea mai buna religie” daca se poate spune asha…trebuie sa fii impacat cu tine insuti.Atat.

  2. Presupun ca nu sti nimic despre crestinism daca spui asemenea lucruri.A spus cumva Iisus sa ne impartim in 5 secte?Sa fim intoleranti?Nicidecum.Ci a spus sa iubim pacatosul,El a acceptat pacatosii si pe cei de alta natie.De unde pana unde spui tu ca religia crestina este intoleranta?
    Daca catolicii si ceilalti s-au trezit sa schimbe adevarul lasat de apostoli,nu este vina noastra ca trebuie sa ne numim in 7 feluri.O religie mai pacifista decat crestinismul nu exista.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s