Parlamentarii italieni prinsi cu THC-ul in sange


Reporterii televiziunii Italia 1 au „intervievat” 50 de parlamentari italieni timp in care, in pauzele de filmare, au efectuat teste pe respectivii…  Rezultatul: 4 dintre ei consumasera cocaina iar 12 marijuana in ultimele 36 de ore! S-ar parea ca incidentul nu este primul de acest fel, acum un an in toaletele Parlamentului European s-ar fi descoperit urme de coca, la fel acum sase ani in buda parlamentului german. [sursa]
Interesant, daca europenii in general, italienii si germanii in special sunt condusi de drogati si totusi o duc mai bine decat noi, imi vine in minte intrebarea: „Noi unde gresim?”. Ar fi mai bine sa fim condusi de drogati decat de talhari? Sa-i invitam pe ai nostrii parlamentari sa fumeze un joint, sa asculte Marley si sa se lase de furat?

Greenpeace a descoperit la noi una dintre ultimele paduri intacte din lume si singura din Europa. Sa ne traiasca si sa ramana intacta! [sursa]

Gigi Becali rade nordul capitalei [sursa]… pai si Greenpeace ce pazeste? Statul ce pazeste? Stelistii ce pazeste(sic!)? Nici o problema, Primul Cioban al Romaniei distruge in stanga si-n dreapta, fura ca in codrii pe care ii defriseaza si apoi mai tranteste o biserica, trei case pentru sinistrati si gazon nou in Ghencea si se erijeaza in salvatorul natiunii… iar multimea aplauda. As prefera sa-l invelesc cu 2 metri de pamant + gazon clasa I tot in Ghencea… civil.

Si ultima care mi-a sarit in ochi,  „Incepe lupta celor 10.000 de bloguri romanesti pentru profit” … right! Parca si vad pe Zoso & Co. bara la bara cu Gizmodo, Engadget, etc.  „Principiul pe care mergem este sa avem continut 100% original, nefiltrat si necenzurat, cu toate problemele care pot aparea de aici.” That`s the spirit, OLE!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s