Mos Niculae a murit…


… Intr-un accident de sanie produs pe strada aeriana A666. Accidentul s-a produs din vina lui Mos Craciun care circula cu viteza neregulamentara pe contrasens; in plus, mosul celor de la coke se afla sub influenta cofeinei si a sloganelor create de copywriteri capitalisti.

Mos Niculae – singurul mos de gasca – circula pe marginea stanga a strazii, mergea pe jos, asa cum ii sta bine unui mos autohton, avea un saculet mic in spinare cu cateva mere, covrigei sarati si 2 sticle de whiskey fabricate la Oradea. Mosul se afla intr-o stare avansata de inanitie, fapt care cu siguranta i-a scazut reflexele si l-a impiedicat sa se salveze.

Milenarul Niculae se indrepta catre zona unde trebuia sa imparta daruri, tocmai plecase din garsoniera pe care o impartea cu Mos Gerila, un necunoscut la aceasta ora dar celebru aproape jumatate de secol, perioada in care a facut furori… pana la revenirea lui Craciun. Mos Craciun. Pe vremuri – si cei mai batrani dintre noi pot confirma – Mos Craciun era un individ ok, dar imediat dupa un decembrie rosu sangeriu, Craciun s-a intors la noi intr-o forma bine fasonata, durdulie, oarecum slinoasa, incotosmanat in cizmulite de piele, imblanite, cu surtuc si fes ros, amandoua la fel de imblanite. Cel intors nu mai era deloc mosul nostru, bunul prieten al lui mos Niculae… Era un mos capitalist, pus pe capatuiala, inrolat de catre agentiile de advertising in lupta pentru suprematia economica mondiala si dornic de lapdance-uri nepubere, in scopuri mai mult sau pai putin dubioase.

Aseara, Mos Craciun si-a dat arama pe fata!

Mos Craciun l-a omorat pe Mos Niculae!

Serafimul Sef de la sectia 14 Eden a declarat ca moartea a fost cauzata de un accident de sanie provocat din vina numitului Craciun, dar surse confidentiale sustin ca este vorba despre sfarsitul unei vendetta care dureaza de secole.

Mos Niculae a murit, traiasca Mos Craciun!

5 thoughts on “Mos Niculae a murit…

  1. complet fals! nici o dovada concreta nu exista. rugam a nu se incerca discreditarea imaginii lui mos craciun mai ales ca se stie ca daca exista o vendetta, ea este condusa de nimeni altul decat de mos nicolae!

  2. Domnule, te-ai lansat in acuzatii foarte grave si care sunt bazate numai pe zvonuri si presupuneri.
    Nu incerc sa sar in apararea lui Mos Craciun, dar nici nu am sa suspin dupa „bunul” Nicolae, care – stie lumea intreaga – e un ofticos si jumatate, impartind cu darnicie vargute subtirele si piscarete.
    Si, dupa cate am auzit…mos Craciun (cel de e darnic si e bun) are alibi pentru seara cu pricina. Cu rusine in glas, cu capul plecat, recunosc: era cu mine…:”>

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s