Yahoo – the good, the bad and the bug


Prin targ se zvoneste cum ca in curand adresele de mail @yahoo vor beneficia de spatiu de stocare nelimitat. ooooaaauuu! Asta chiar suna bine, oricum incepuse sa ma plictiseasca countup-ul celor de la Google, care inceeeet-inceeet imi cresc mie (si multor altora) „casuta” de mail. S-ar zice ca celor de la Yahoo! le-a sosit transportul de hard disk-uri de mari dimensiuni🙂. Ei sustin ca doar s-au ieftinit.

Tot dinspre Yahoo! bate vant de telefonie mobila moka aproape moka in schimbul reclamelor (exact cum prorocea un big boss Google ). Stirea e veche, dar abia acum am aflat eu, deci e posibil sa nu fi auzit nici voi😛.

Versiunea Beta a Yahoo! Mail este – ca multe idei bune dar implementate prost – praf. Praf pilaf, cum ar spune un fost coleg (posesor de  Ford). Da, stiu, este un beta, dar totusi… mi se pare mie sau se misca mai incet ca o testoasa oloaga?

Se pare ca in urma unor upgrade-uri la serverele de mail, Yahoo a sters din greseala cateva (mii de) mailuri. Mai rau e ca problemele nu s-au terminat, mesajele postate pe Yahoo Groups sunt afisate si ras-afisate de vreo 50 de ori… ca doar repetitia este mama invataturii. Ma intreb ce se intampla acum pe Marketing Lider?! :))

 Later Edit: Pe Marketing Lider lucrurile nu stau chiar asa de rau… probabil cineva s-a ocupat de problema.

One thought on “Yahoo – the good, the bad and the bug

  1. Legat de voip, Lycos a avut o incercare similara acum un an. E posibil va serviciul sa fie inca ‘functional’ – personal, am incercat atunci sa-l folosesc fara succes. Evident, nici Lycos n-au fost primii care au facut asta ci doar primii dintre jucatorii mari ai web-ului.

    PS: mai posteaza si tu din cand in cand ca zice lumea c-ai murit🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s