Newsletter-ul mama reclamei


Doua mostre de marketing facut de mantuiala… mai intai Romsoft trimite un newsletter datat cu trei luni in urma. L-am observat abia dupa ce am citit despre el pe eCommerce Nerve. Mi-am verificat mailul si era acolo, bine ascuns, exact asa cum isi doreau cei  de la DC-Shop.

Ajuns acasa am verificat iar mailul, intre timp primisem newsletter-ul eMAG, intitulat sugestiv „MeGA discounturi la eMAG„. Mai jos se dezvolta ideea: „Discounturi bomba„. Din pacate betia de cuvinte nu se termina aici, mai rau, intr-un sughit al mintii, textul promo ma loveste din plin:  „Aplicatiile multimedia se vor simti in detrimentul lor ruland pe unul dintre aceste sisteme dotat cu un ecran[…]”😀

Ntz… ntz… ntz…

Poate sunt prea carcotas, dar totusi, cu atatea discounturi, eMAg nu-si mai permite totusi un copywriter? Un corector macar? Nu mai  exista niciun ochi de aruncat peste aceste newslettere?

5 thoughts on “Newsletter-ul mama reclamei

  1. Pingback: Blogosfera vs magazine online

  2. Despre ce comert electronic vorbim, cand liderul de piata, http://www.emag.ro, foloseste doua firme ca sa poata da tepe in liniste?! Am un prieten care a lucrat acolo si a plecat satul sa-i tot mute cartea de munca de pe o firma pe asta pentru aranjamentele lor interne. Teparii au o firma Emag International care detine situl http://www.emag.ro, ca sa fie totul curat si sa gaseasca niste fraieri de afara care sa il cumpere ca bun si o firma Dante International pe care isi tot plimba angajatii, nu platesc taxele si impozitele la stat (da, evaziune fiscala se cheama) si dau tepe la furnizorii mai mici de care nu au nevoie.
    Iata si exemple de tepe, doar cateva …
    http://www.tmb.ro/dosare_ecris.php?id_dosar=300000000133032
    http://portal.just.ro/InstantaDosar.aspx?idInstitutie=303&d=MzAzMDAwMDAwMDAwNDQ0MDc*

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s