Estonia vrea ca NATO sa-i atace pe cyber-teroristi, eventual sa-i prinda.


Estonia s-a certat putin cu Rusia, iar Rusia s-a enervat putin pe Estonia si nu i-a trecut nici macar dupa ce estonienii le-au acordat 8 puncte la Eurofision…  Mai intai le-au inchis putin robinetul de gaze, dupa care le-au oprit putin curentul. Mai nou fii si nepotii (mai ales nepotii) lui Ivan au luat vendetta pe cont propriu si au decis ca e timpul sa le mai imputineze site-urile functionale estonienilor.

Pe estonieni, din cauza hemoroizilor probabil, i-a pus naiba sa dea o statuie dedicata armatei rosii jos. Chestie destul de riscanta pentru ei dupa cum se pare. Momentan hackerii rusi, care probabil sunt toti membrii in partidul lui Jirinovski (sau cum s-o numi individul), si-au indreptat atentia asupra site-urilor estoniene: bancile, ziarele, scolile si institutiile au avut cel mai mult de suferit. Atacatorii lovesc in valuri cu puteri sporite (ca romanii la Plevna :)).

Oamenii si-au dat seama ca treaba cu statuia a fost o prostie, dar acum e cam tarzior. Intre timp se roaga de fratii lor din NATO si EU (suntem si noi pe-acolo mai nou) sa-i ajute sa scape de teroristii cibernetici.

Deci… daca aveti vreun amic, prieten, strabunica, unchi de gradul IV sau orice altceva de genul mare expert in cyber-atacks, DOS, DDOS, SYN etc. va rog eu rugati-l sa faca un bine Estoniei si sa ii potoleasca pe mujicii de teroristi rusi.

Pax Vobis!

One thought on “Estonia vrea ca NATO sa-i atace pe cyber-teroristi, eventual sa-i prinda.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s