Dipnote – O nota diplomatica ratacita in blogosfera


dipnote

De marti, 25 septembrie, puteti accesa http://blogs.state.gov/ – blogul Departamentului de Stat al US. Dipnote se vrea un canal modern de comunicare si o sursa de informatii diplomarice oficiale. Dipnote urmeaza sa lanseze dezbateri publice pe teme fierbinti in mod regulat.

Ce ma framanta referitor la Dipnote este cenzura. Nu sunt american, dar ca locuitor al planetei am ajuns sa fiu tot mai preocupat de libertatea de exprimare, de propriile drepturi cat si ale celorlalti, iar in ultimul discutiile despre cenzura autoritatilor de la Washington au devenit omniprezente. Stau si ma intreb cum vor reactiona administratorii Dipnote la criticile dure ale blogerilor (iar acestea vor exista cu siguranta).

Imi place designul, imi plac arabescurile (cred ca s-au inspirat din tabara de vara cvasi-permanentade la Bagdad :P), nu-mi place fontul folosit in corpul posturilor.

One thought on “Dipnote – O nota diplomatica ratacita in blogosfera

  1. asta e tare.
    daca isi face si bush blog il bag in blogroll sa-i creasca ranking-ul pe google, companie a carui co e dusmanul lui bill gates, tovaras cu taicas-o lui bush, deci dreptu urmare ma va cauta fiu` lu bin laden sa-l rupa capu`🙂

    e o conspiratie domne` iti zic eu🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s