De ce nu au votat romani?!


Fiindca „li s-a luat”, fiindca sunt plictisiti, fiindca asteptau tragerea la sorti pentru grupele preliminarii CM 2010, fiindca pe Discovery se difuza „Myth Busters”.

Fiindca stelistii erau prea fericiti dupa victoria de sambata seara, fiindca dinamovistii erau suparati dupa infrangerea favoritilor, fiindca rapidistii se uitau la Coman care si el se uita la minge, fiindca se redifuza Megastar pe Prima si Dansez pentru tine pe ProTV.

Fiindca romanii s-au dus la Circul de Stat Bucuresti refuzand sa mearga la Circul Statului Roman.

Fiindca romanii dormeau odihnindu-se dupa o saptaman de lucru in care au mai castigat 100 de lei noi si rai, fiindca romanii se odihneau, pregatindu-se pentru o noua saptamana in care Euro si frac`su mai mare Dollarul se pregatesc sa mai dea pe jos cu regele animalelor romanesti.

Fiindca nu au vrut, fiindca nu au stiut ca se voteaza, fiindca nu au stiut ce se voteaza, fiindca nu au stiut pe cine sa voteze.

Eu nu am votat fiindca m-am jucat Starcraft Broodwar asteptand lansarea Starcraft 2.

7 thoughts on “De ce nu au votat romani?!

  1. nu de spirit civic … lipsa acuta de interes fata de „zdrentele” astea de politicieni (bine ca n-a luat 5% jiji) … oricum, ma bucura prezenta din ce in ce mai mica la alegeri, de orice fel.

  2. Si cand nu va mai vota nimeni, decat cu exceptiile deja cunoscute (moldova/pensionari – psd; covasna/harghita – udmr etc) ce se va intampla? O sa avem un guvern UDMR?
    Sau crezi ca va aparea o urma de demintate si isi vor da toti demisiile. lol

  3. Aaaah… vesnica nevoie a romanilor de a fi condusi de un Iron Fist imbracat in catifea.
    Daca nu ma inseala memoria s-a mai incercat smecheria asta, cu un print neamt. Si a tinut figura pana cand neamtul s-a transformat in roman.

  4. Nu au votat pentru ca nu mai au pe cine sa voteze.Nu ma-m dus la vot pentru ca oricum nu mai inteleg nimic din ce se intimpla in tara asta .Basescu oricum nu are ce sa mai faca ,iar noi o sa incercam sa ne descurcam cum putem

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s