Infernul lui Tariceanu


Lasciate ogne speranza, voi ch’intrate

Ce ziceam saptamana trecuta? „Nesimitire„? Ma scuzati, imi retreag spusele, nu e vorba despre nesimtire, despre rea vointa sau egoism din partea lor. Este vorba despre TRADARE!!!

Tocmai am dat inapoi 20 de ani, ne-am reintors la comunism domnilor. Sariti in sus de bucurie nostalgicilor, comunistilor! Bucurati-va dara, caci securistii vostri mult iubiti nu vor mai putea fi deconspirati. Bagati-va in gat unghiile fraierilor, luptatori pentru dreptate! Tortionarii pot dormi linistiti, CNSAS-ul e pe duca, tocmai i s-a cantat prohodul.

Stiti ce? Mai aveti vreun dosar de mare coruptie in lucru? Mai studiati arhivele Securitatii? Impuscati-va! Lasati-va pagubasi. Lasati orice speranta in urma, sunteti in Romania.

Vorba lu` Vanghelis „Astia nici nu stiu sa fure”. Astia despre care vorbesc nici nu se mai ascund. E pe fata, e ca in cartier, ori ei ori tu (si eu si noi). Deocamdata ei sunt in avantaj: au puterea politica, juridica, legislativa, economica si presa de partea lor. Noi avem doar sperantele pe care am uitat sa le lasam la intrare.

Are you still not having fun?


Spune si altora:

6 thoughts on “Infernul lui Tariceanu

  1. Mda… suntem o tara praf.. si pana nu murim si noi astia din generatia 80, nu se va schimba nimik.
    Cei 20 de ani dati de raposatul Brucan au fost cea mai optimista previziune, dar in realitate cu adevarat schimbare se va face cu schimbarea fizica a generatiilor altfel intotdeauna va exista influenta acestor javre.
    Nu avem cum sa iesim din mizeria asta daca nu se vrea cu adevarat acest lucru, iar realitatea asta arata: nu se vrea , in consecinta nu se va intampla!

    Nopate buna Romania!

  2. Nu are rost sa importam occidentali, si aia pot fi pervertiti… nevoie ar fi sa schimbam valorile morale generale si sa introducem un bunsimt colectiv care nu exista, dar cum acestea sunt doar utopii, trebuie sa ne lasam in seamama selectiei naturale sau sa asteptam o minune

  3. Politicienii nostri sunt;rame acefalice,paraziti supra dimensionati,curve masculine,curve adevarate,javre cu aspect uman,ce sa asteptam de la ei??Cum sa scapam de ei??

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s