Romania e in Africa


Am primit iarasi newsletter-ul Automarket, cu toate ca m-am dezabonat de vreo 5-6 ori si mai apoi am marcat adresa de mail ca spam de inca vreo 10 ori si la yahoo si la gmail.

Zic cei de la Automarket (spammerilor!) ca raliul Dakar sau un surogat aproximativ va avea loc incepand cu 20 aprilie in Ungaria si Romania. O veste buna in ceea ce priveste economia zonelor din traseu. Ceva banuti scapati prin hotelurile de 2 stele pana la 7 margarete si a prin restaurantele care ofera mancaruri traditionale precum shaorma, pizza si salata bulgareasca.

Dar de ce Romania si, mai mult decat atat, de ce Ungaria? Pai… Ungaria fiindca startul si finish-ul sunt la ei, deci grosul staff-urilor vor ramane in Ungaria, unde sunt cat de cat conditii. Si Romania pentru ca – cum sa o spun mai frumos – pentru ca are peisaje naturale demne de cel mai tare raliu al lumii.

Imi permit sa citez un comentator de pe respectivul site:

au ales bine romania

de eugen (04.02.2008, 18:27)

negrii avem ,manele in loc de muzica africana de trib se aude din toate masinile de impresii,strazile noastre sunt foarte bune pentru probele speciale asa cum sunt fara modificari…mai ales cum o sa fie in primavara ,nu trebuie sa intrerupa circulatia pe autostrazi ca nu avem …deci ii asteptam cu interes sa se simta ca in africa .

Si, continua un alt comentator, la fel de inspirat:

pt bogdan…

de andr3i (04.02.2008, 18:51)

era mai bine prin Bucicuresti, ca de cand aveti primari care asfalteaza drumurile voastre arata numai bune de niste probe speciale. Ar putea chiar sa faca toti cei 2972 de KM de traseu numai prin Bucicuresti :))))))

In caz ca va intrebati cine e Bogdan… imi pare rau, dar nu va pot ajuta!

2 thoughts on “Romania e in Africa

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s