Atentie (nu) se inchid usile!


Articolul asta s-ar fi putut intitula foarte bine „Metrorex – Marea teapa (ep.2)”, „Intoarcerea Metrorexului” sau „Stapanul tunelelor” sau „Metrorex si usile deschise”. Evident as putea continua cu alte cateva parafraze ale unor titluri celebre (primul fiind si cel mai celebru :P), dar n-are rost, aici nu discutam despre cunostintele mele cinematografice; discutam despre nesimtirea, prostia, neglijenta, neseriozitatea si lipsa de profesionalism a Metrorex.

Metroul Bucuresti

Ce vedeti mai sus este o imagine blurata (multumesc Sander!) dar in care se poate distinge (de la stanga la dreapta): un cap de femeie, un cap si juma` de trup de barbat, 2 usi glisante, in pozitia deschis, alte persoane.

De remarcat, la aceasta imagine blurata, este chiar blurul (efectul de ceata), care pentru graficienii amatori si nu numai este evident un motion blur. Acest blur se datoreaza faptului ca susnumitul Sander se afla in tren, iar trenul se afla in miscare in momentul realizarii fotografiei.

Ma intreb ce s-ar fi intamplat daca un individ sau o individa ar fi plonjat (din greseala) prin usa lipsa. Cine ar fi fost vinovat atunci? Ar fi existat vreun vinovat? Neaah… pai ce cauta langa o usa evident deschisa!?

Are you still not having fun?!

5 thoughts on “Atentie (nu) se inchid usile!

  1. de mentionat ca.. dupa spusele prietenei mele care a continuat drumul cu metroul, ulterior un mecanic, sau ce o fi fost, a venit sa repare usa in timp ce metroul mergea🙂

  2. Exact ca-n viata frate!!!

    Uite, sub casuta asta mare in care scriu eu scrie foarte clar, gri pe alb, citez:

    „<< Romania e in Africa”

    Da’ chiar… tu esti rasist? O zici de parca ar fi un lucru rau…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s