O noua cometa pe Trafic.ro


Ghici cine este numarul doi pe Trafic.ro la categoria comert electronic (38 general).

Nu, nu e price.ro. Nu, nu e nici okazii.ro, nu a cazut pe 2. Al doilea cel mai vizitat site de comert electronic din Romania in ultimele 7 zile este ro.marketghid.com!🙂

Va intrebati cum este posibil? Simplu: luni 15 mai a avut aproape 300.000 de vizitatori si peste 800.000 de afisari… O banala crestere de +43.008,25% fata de ziua precedenta.

ro.marketgid.com

Si poate va mai intrebati cine este ro.marketghid.com… Nu va condamn! Si eu mi-am pus aceeasi intrebare. Iata raspunsul:

KingOfMall

In sfarsit, poate va intrebati cine este cel mai bun referrer (bag mana in foc de doua ori ca e si singurul!). Pai…  Zaycev.net, un site rusesc arhinecunoscut:

zaycevnet

Alo, domnii de la trafic.ro!

9 thoughts on “O noua cometa pe Trafic.ro

  1. Daca te uiti la tara de origine ai sa observi ca din Romania au cam 1000 de vizitatori/zi. Ma bucur insa pentru ziua aceea neasteptat de buna care i-a saltat in top🙂

    Facand parte din „concurenta” am ramas mut cand peste noapte a mai aparut un jucator cu „jdemii” vizitatori. M-am calmat repede cand am vazut cati vin din Romania…

  2. nu inteleg dece nu se face o alerta automata pe trafic, ca o crestere fabuloasa de pe o zi pe alta sa fie blocata si cineva sa investigheze daca este reala si daca nu sa il scoata pe „hot”

  3. Obviously it`s a *lost in translation* problem🙂
    The point is some obscure website is using fake visitors to rank higher… and trafic.ro, the local *traffic auditor* was doing nothing about that.
    Thanx for your appreciation, glad you liked it!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s