Sa va ia dracu bai, cu circuitul vostru de F3 cu tot!!!


Astazi am reusit performanta de a parcurge 3-4 statii de autobuz intr-o ora… asta din cauza ca traficul pe strazile din jurul Palatului Parlamentului a fost inchis pentru parodia de circuit de Formula 3 siiii… siii…. ei bine da: Dacia Logan Cup.

Bai.. sunteti retardati? Cum puteti ca intr-un Bucuresti care sta sa explodeze de atata aglomeratie sa mai trantiti 1 saptamana de curse auto?! Bai iluzii de fiinte inteligente ce sunteti, dupa ce ca stau 30 de minute ca sa vina un 385 (ca deh… 10% din soferii RATB s-au imbolnavit brusc in August iar inca 15% sunt in concedii) acum mai trebuie sa suport traficul infernal de pe Panduri ca sa puteti sa va fatzaitzi voi dosurile supradimensionate in meleuri la Bucharest City Challenge? Ca sa apareti pe sticla sa va laudati cu marile voastre realizari?

Bai Vanghelis, de 4 luni se lucreaza pe Drumul Sarii, iar acum portiunea proaspat refacuta arata mai jalnic ca inainte! Iar autobuzele 139 put prietene, nu pot sa ma urc in ele, ca fac icter!

Eu cum mama voastra de cretini cu functie ajung la munca? Crezi ca sefului meu ii pasa de circuitul vostru de Formula X?!

Niste tarani!

LATER EDIT: daca sunteti impotriva organizarii acestui circuit in centrul Bucrestiului semnati aceasta petitie:

http://www.petitieonline.ro/petitie/mutare_circuit_sau_anulare_competitie_auto_bucharest_challenge-p60361041.html

6 thoughts on “Sa va ia dracu bai, cu circuitul vostru de F3 cu tot!!!

  1. Pingback: muriți! « şofer prin Bucureşti

  2. Pe site-ul petitieonline.ro s-au strans, in doua zile, peste 1500 de semnaturi impotriva circuitului auto din centrul Bucurestiului.
    Ar fi de dorit ca aceasta initiativa meritorie sa nu se transforme intr-un spatiu de defulare personala. Cei care vor sa se organizeze o pot face in mod concret, pentru a-si afirma drepturile la lumina zilei, intr-o actiune legala care sa aminteasca noului consiliu local si noului primar general obligatiile pe care acestia si le-au asumat inainte de a fi alesi! Semnatarii petitiei pot arata adevarata opinie a bucurestenilor – cetateni europeni sfidati de propriile autoritati, ale caror drepturi sunt incalcate chiar de catre cei alesi sa-i reprezinte si sa actioneze pentru imbunatatirea vietii lor!
    Circuitul Bucharest Challenge a fost aprobat in 2007 de CGMB si primarul Adriean Videanu fara respectarea reglementarilor legale! Consultarea bucurestenilor, dezbaterea publica a proiectului, studiu de impact, solicitarea autorizatiei de la Agentia de Protectie a Mediului, erau pasi legali obligatorii de parcurs! Noua administratie locala ar trebui sa stie ca opiniile puternice, legitime, exprimate de mii de bucuresteni in petitia impotriva circuitului auto, se pot regasi intr-un viitor nu atat de indepartat in rezultatele alegerilor locale. Edilii alesi in iunie 2008 au sansa de a arata ca, spre deosebire de cei de pana acum, vor fi dedicati nu intereselor personale ori de grup, ci intereselor, dorintelor si nevoilor cetatenilor care le-au dat votul! Asteptam initiative pentru un Bucuresti civilizat, verde, linistit, cu un trafic suportabil si conditii de viata decente, nu asa-zise „evenimente de imagine” din care unii castiga zeci de milioane de euro, iar bucurestenii pierd sanatate, timp, bani si mai ales spatiul verde indispensabil unei vieti normale, in cel mai poluat oras al Europei!

  3. super tare ….. ce ar fi sa mutam si palatul parlamentului …. prea multi parlamentari vin cu masinile la job si mai aglomereaza si aia traficul din zona.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s