Revolutii, mineriade si altele si yaltele.


Dezbatere pe Realitatea TV. Invitati: Laura Codruta Kovesi (procuror general), Cristian Tudor Popescu (jurnalist), Razvan Theodorescu (academician, fost presedinte SRTV) si Doru Maries (presedintele asociatiei „21 Decembrie”); moderator: Andreea Cretulescu. Tema: mineriada din 13-15 iunie 1990 [sursa].

Problema: in ciuda „greutatii” invitatilor, discutia este de nivelul ZeroTV, CanalD in cel mai bun caz. Am auzit/citit/studiat n teorii ale conspiratiei, despre n subiecte. Poate ca asta este modul in care ai nostri conspiratori au ales sa ascunda adevarurile, faptele reale: prin banalizarea subiectului pana la suprasaturarea maselor. Cu mine au reusit. Poate din cauza ca nu am fost direct implicat.

Dar… adevarul este ca mie imi au ajuns sa imi repugne discutiile despre Revolutie si Mineriade. Serios acum, de ce sa ne mai invartim in jurul cozii, nu se va afla nimic. Niciodata. Putem noi sa halim o tona de jaratec si sa dam peste cap pana ne cresc urechi la fund, niciodata, in Romania nu vor fi gasiti/condamnati vinovatii. Punct.

Plecati acasa, curatati trei cartofi, pune-ti-o de o mamaliga stramoseasca si continuati sa injurati in barba asa cum faceti de 1894 ani. Eu ma duc sa dorm. Chemati-ma cand sunteti gata. Ne vedem la Universitate!

One thought on “Revolutii, mineriade si altele si yaltele.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s