RealPolitikShow


Mi-a venit o idee de reality show. Imaginati-va un fel de Big Brother care sa se desfasoare intr-un castel parasit, o cetate ruinata, dar nu foarte. Ar fi de preferat sa existe si o padure inconjuratoare (plina de lupi si ursi infometati). Am zis Big Brother? Kiddin’! Imaginati-va un fel de Survivor combinat cu Mad Max I (aham, ala!), Saw IV si… finala K1 de la Tokio.

Eh, smecheria consta in selectia nemaivazuta de participanti: nu doar ca acesti concurenti nu vor fi oameni de rand, ei nu vor fi nici pseudo-vedetele noastre perimate (care iau toate cvasi-pseudo-shtow-rile de pe la noi la rand, de nu mai stii daca sunt chemati acolo pentru ca sunt vedete sau sunt vedete pentru ca participa la mascaradele de gen Dansez pentru tine sau Cireasa de pe mort). Revenind, concurentii vor fi politicieni, functionari publici infipti in posturi caldute bine platite, analisti?(sic!) politici care fac umbra degeaba pamantului (da domnule Ciuvica, despre cei ca dvs e vorba), habarnisti, contopisti, trantori, presedinti, prim/ministri, secretari de stat, purtatori de cuvant (de ce nu de cuvinte, de ce sunt asa limitati?), prefecti, adjutanti, draci, laci, baltati. Toti!

Toti cei care timp de 20 de ani si-au batut joc de mine, de tine, de familia mea si a ta, de viitorul nostru si al copiilor nostri. Toti acesti tradatori de neam si sperante, se vor infrunta, pe viata si pe moarte. La fel ca si pana acum, pentru ei nu voi exista reguli. La fel ca si pana acum pot trisa, fara ca cineva sa ii traga la raspundere. La fel ca si pana acum pot alege sa doarma in arena, sa citeasca ziarul sau sa isi curete unghiile. Diferenta e ca nu o vor mai face pe banii nostri, ci pe viata lor.

Ce parere aveti? Ar merge un astfel de reality show? L-ati urmari? Aveti sugestii?

2 thoughts on “RealPolitikShow

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s