Printi si printese, regi si regine. De Romania


Delia e foarte suparata pe niste indivizi/individe care cica ar fi de sange albastru si se lauda cu titluri nobiliare „de Romania” (Printesa-Lia-de-Romania, Printul-Sotul-Printesei-Lia-de-Romania, Nou-Nascutul-Print-Carol-Ferdinand-de-Romania etc etc etc… cati si mai cate) dar care nu stiu o boaba de romaneste sau daca stiu, mai bine ar tacea.

I-am auzit si eu. Vorbeau cu dezacoarde, cu dezarticulari, conjugau verbele in functie de pozitia astrelor, vocabularul era imprumutat de la un second-hand… ptiu drace!

Fratilor, stimatilor, dragilor!

Cine Panama sunt astia? Si de ce nu isi vad de tarile lor calde prin care s-au nascut sau stabilit?

Nu stiu daca (sau cum) este posibil, dar cred ca titlurile nobiliare care implica numele tarii nu ar trebui acordate (sau retrase dupa caz) unor persoane care nu cunosc limba Romana.

p.s.: wtf?!

[sursa imagine: CanCan]

4 thoughts on “Printi si printese, regi si regine. De Romania

  1. Sunteti indoctrinate si educate in spiritul ultimilor 2-3 decenii in care s-a tinut o actiune concertata de a descredita ISTORIA ROMANIEI din care implicit fac parte multe familii princiare ! Casa Regala ,condusa de Domni CRESTINI-ORTODOXI (si nu Catolici sau de alte ordine religioase) au castigat prin lupta si sacrificii INDEPENDENTA si INTREGIREA TARII, ne-au condus sprea GLORIA si RECUNOSTINTA MONDIALA in PRIMUL RAZBOI MONDIAL precum si EMANCIPAREA , MODERNIZAREA si DEZVOLTAREA ROMANIEI (a 14-a putere economica a lumii intre anii 1930-40 ). TITLURILE NOBILIARE NU DISPAR NICIODATA (indiferent daca aceste titluri mai sunt sau nu insotite de rentele aferente de rang) INDIFERENT DE ORANDUIREA SOCIALA,FORMA DE GUVERNAMANT sau IDEOLOGIA SUB CARE UN STAT SE MANIFESTA ! ASEMENEA NOTIUNI TREBUIAU SA FIE CUNOSCUTE DE D-VOASTRA INAINTE DE A POSTA PE ACEST SITE ! Daca ati fi avut o cultura si o educatie aleasa si care sa va permita sa va evaluati comentariile ,N-ATI FI MAI APARUT PRIN STUPIDITATE SI PROSTIE CRASA CU CUVINTE DE GENUL „pana mea” (care de altfel ti-a cam crescut invers proportional cu prostia ) sau „conjuga verbele dupa pozitia astrelor” etc… Asa ca numeste-i PRINTI pe „bufonul si uratania de Adrian Cristea sau pe interlopul MUTU si PRINTESE pe Bianca Dragusanu,Andreea Mantea,Simona Senzual,surorile Gabor(Columbeanu), Gina Pistol si alte „panarame” si lasa-ne pe noi sa-i NUMIM PRINTI PE URMASII CELOR CARE NE-AU CINSTIT ISTORIA TARII !

  2. da, asa este…Casa Regala se mandreste peste tot cu asta micu’ „al Romaniei”…noi de ce nu-l putem respecta, frate? ce-i lipseste? hai noapte buna si va rog, nu mai faceti asocieri din astea intre paulica si Familia Regala, ca ma ia greata.

  3. Ma mira faptul ca indrazniti sa invidiati titluri…… Cititi mai atent modul in care va expuneti ideile…
    C de ex. „dar care nu stiu o boaba de romaneste sau daca stiu, mai bine ar tacea.”
    Rusine voua necioplitilor !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s