Lost. Get Lost!


Lost s-a terminat de vreo saptamana-doua. Dupa sase ani de intrebari, mistere si emotii, dupa sase ani in care am asteptat si m-am intrebat si am fost cuprins de frustrari…

The Others, ursul polar, calul, Vincent, Walt, puterile lui Walt, tac`su lui Walt, calul lui Kate, tenisii lui Shepard Sr. … fumul, templul, fantana, roata, piscina, turnul, statuia, pestera, scheletele, Dharma, larma, soaptele, lumina, intunericul… si, cu voia dumneavoastra DOPUL?!

Dopul? Vreau sa spun „ce dreaq?” (I mean „what the fuck?”). Pentru asta am pierdut atata timp si energie? Pentru un dop infipt in anusul insulei?

Reactiile sunt impartite, unii sunt de aceeasi parere cu mine, altii, pe de alta parte, cred ca este cea mai mare gaselnita din istoria serialelor tv de la visul (de 3 sezoane) avut de Bobby in Dallas incoace. Acestia aduc ca argument final faptul ca Lost nu este un serial de aventuri, mistere sau ceva de genul asta… nooo! Lost este un film despre oameni si relatiile interumane. Aici le dau dreptate. Dar la fel e si Tanar si Nelinistit. Diferenta dintre ele e ca Lost si-a castigat fanii printr-un mix atent ales intre mistere, aventura, replici haioase, lacrimi si, de ce nu, un peisaj fantastic, toate asezonate cu „oameni” si „relatii interumane”.

Asa ca dragi mei, dragele mele: pentru mine ultimul episod al sezonului sase reprezinta o mare deceptie. Intregul sezon a fost un fiasco. Pacat!

P.S.:  sunt unii mult mai maniaci decat mine; aici gasiti o lista cu intrebari si mistere ramase neelucidate.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s