Din nou despre politicieni


M-am saturat de pseudo-politicieni, de pseudo-conducatori care pseudo-guverneaza. M-am saturat sa citesc stiri despre nu stiu ce deputat, sau nu stiu ce senator, sau nu stiu care politician, sau nu mai stiu care primar sau cine mai stie ce mogaldeata semi-umana cu influenta in Romania noastra de zi cu zi.

Citesc ziarele si stiu titlurile dinainte sa le citesc. X a luat mita. Y a turnat la Secu. Z a facut trafic de influenta. Nimeni nu pateste nimic.

NUP. Neinceperea urmaririi penale. Verdictul care absolva orice hot sau talhar de orice acuzatie, indiferent de gravitatea ei, a acuzatiei, indiferent de suma furata, indiferent de numarul vietilor distruse. NUP a devenit un fel de aspirina – panaceu universal pentru bolile sufletului, constiintei si dosarulului penal. Verdictul dorit de politicienii patati, de afaceristii verosi, de avocati chitibusari, experti in a gasi portite de scapare in legile facute de mai sus numitii politicieni, pentur mai sus numitii afaceristi. La fel de dorit si de catre judecatorii subnutriti, subplatiti si subdotati in materie de cojones.

Deschid televizorul si stiu deja ca pe un post este injurat Basescu, Boc si Udrea. Pe celalalt sunt injurati Antonescu, Ponta si Voiculescu. Ne perfectionam pentru urmatorul mondial de injuraturi – injuratul fiind unul dintre putinele domenii in care excelam. Toti ne promit, ne mint, ne zambesc, ne fura si iarasi ne promit ca nu ne vor mai minti si nu ne vor mai fura si nu ne vor mai promite.

2012!


2 thoughts on “Din nou despre politicieni

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s