The Gin Factory


The Gin Factory este unul din, deja, multele pub-uri cu specific irlandez din Bucuresti. Situat pe Lipscani, chiar langa pasajul care duce spre strada Blanari, localul, deschis de vreo trei luni, te indeamna la o betie in stil irlandez si, ca sa te convinga, iti pune la dispozitie cele mai autentice decoruri posibilie, majoritatea importate chiar din tinutul spiridusilor, muzica pe masura si alcool pentru toate gusturile.

In plus, daca e cazul, poti sa iti astamperi foamea comandand din meniul de tip fusion, numai ca trebuie sa fii atenti la preturi, care nu sunt deloc mici. Si, daca tot am dechis subiectul, nu va sfiiti sa comandati o portie de nachos. Stiu ca nu e tocmai un snack demn de un Paddy, dar s-a potrivit de minune.

Sa nu uit, au si o trupa care canta live si cand spun asta, vorbesc serios, show-ul e live iar oamenii canta. Din pacate n-am apucat sa-i ascult prea mult dar repertoriul parea variat. De mentionat ca sonorizarea e „de top” si facuta de cineva care se pricepe la acustica incintelor.

Gata, daca vreti sa incercati, mergeti pe Lipscani, la nr.37 si convingeti-va!🙂

 

The Gin Factory (foto: lipscanilor.ro)

p.s.: se potriveste ca nuca in perete, dar eu cand aud de Irlanda ma gandesc la The Pogues, iar cand ma gandesc la ei, aud Summer in Siam:

6 thoughts on “The Gin Factory

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s