Cine sunt eu?

Eu sunt Alex Nicolescu.

Se numeste eiliky.wordpress.com fiindca eiliky (cu „e” mic!) este mai scurt decat alex.nicolescu si fiidca sunt fan Starcraft si BroodWar, iar la un lan party am ajuns de la Alex la eiliky… genial nu-i asa?

Multumesc!

Despre mine as putea spune fara sa exagerez prea mult ca sunt un individ curios si vorbaret. Sunt (oare), am fost* si voi fi** centrul universului meu.

Sunt ironic, infumurat si privesc pe oricine doar de sus in jos!*** Sunt cinic si egocentrist.

Am facut si jobbing la viata mea: am inceput de mic, asa e la tara; nici mai tarziu nu m-am dat inapoi de la muncile care produc bataturi sau cocoseaza, am fost telemarketer, vanzator, barman, chelner, operator sondaje…

Am fost Coordonator Vanzari la emania.ro, primul magazin online (de succes) din Romania. Am fost Redactor IT la K Tech Electronics – Ultra PRO Computers. Am fost Webmaster in cadrul susnumitei companii. Am fost pana acum ceva timp Copywriter in cadrul eMAG.ro, cel mai mare magazin online din Romania. Pana in ianuarie 2008 am fost Marketing Manager al UP Shop, mai tarziu am facut acelasi lucru la e-PRICE.ro. La Pharo Strategy imi mergea binisor, eram Project Manager si ma ocupam de cateva proiecte ale Academiei Romane; din pacate a venit criza!🙂 M-am reintors la meseria de baza si, la FashionUp! m-am ocupat de web design, grafica, dtp si uuuuun pic de seo. Apoi m-am dedicat presei scrise si m-am ocup de site-ul revistei Clipa, unde am fost si secretar general de redactie. Dar cum presa scrisa nu se afla in cel mai bun moment al sau, asa ca, spre sfarsitul lui 2010, in octombrie, am revenit in online, la Metromind, unde am coordonat cateva proiecte foarte interesante, pentru clienti de renume, cei mai importanti fiind Garnier, PayU, HP, Kaspersky si Vodafone. Din martie 2011 lucrez la Digital Star, agentie digitala full-service, parte a grupului Leo Burnett & Target Romania, unde sunt tot Project Manager si ma ocup de proiecte si mai interesante pentru clienti de acelasi calibru. La Webstock Awards 2012  campania Renault Megane Olympic, a fost premiat cu Locul I (la categoria Others :P).

* Au existat si exceptii ce-i drept;
** Cine stie ce ma asteapta in viitor;
***Poate chiar mai rau

68 thoughts on “Cine sunt eu?

  1. ma bucur ca ai curajul sa spui cine esti, infrunti realitatea intr-o lume caruia ii place sa se ascunda in spatele diferitelor persoane, imprejurari si situatii sau pseudonime, e foarte ok sa mai vad persoane care nu se feresc sa recunoasca si ca au lucrat in munca de jos, care nu este rusinoasa deloc, asa se acumuleaza si experienta:)

  2. nu conteaza aspectul unui blog sau paginii unui om. cel mai mult conteaza ce expune, cu ce iese la rampa, desi eu consider ca are un aspect modern, FELICITARI!!!!!
    dar cel mai curios e cum pseudonimul a a juns aici, probabil tot ca mine care il incearca intrebarea asta

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s